Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Inauguració de la llibreria Sirga al barri de Gràcia

22.04.07 Divendres passat, a la seu de l'Associació Cultural la Barraqueta (Vila de Gràcia) es va  l'inaugurar de la llibreria La Sirga, amb un recital poètic de Carles Rebassa (poeta) i l'actuació de Xavi de Blas (espectacle de circ).
 
La llibreria és un projecte sorgit de l’esquerra independentista gracienca amb la voluntat de dotar d’una nova eina cultural als moviments emancipatoris.
 
 
 


22/04/2007 13:42 Cultura
La llibreria disposa ja d’un ampli catàleg especialitzat en història dels Països Catalans, moviments d’alliberament nacional, moviment feminista, pensament crític, ciència i tecnologia i literatura catalana.
 
La botiga comparteix seu a La Barraqueta amb el projecte d’apropament a les noves tecnologies GNode, el diari popular i gratuït L’Accent i Endavant-Gràcia.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid