Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Centenars de persones commemoren la batalla d'Almansa

30.04.07 Més de 200 persones vingudes des de diferents indrets de la nació es van congregar dissabte passat a Almansa per commemorar el nefast dia del 25 d’abril del 1707. La campanya '300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència'. ha esta l'entitat convocant. La jornada va comptar amb les actuacions de Pep Gimeno, Miquel Gil, Verd Cel, Cesk Freixas i la colla de Muixaranguers de Benimaclet, mentre un helicòpter de la Guàrdia Civil ha sobrevolat la zona diverses vegades amb una clara actitud intimidatòria respecte a les assistents a l’acte, segons els organitzadors. Dins d'aquesta campanya, el dia 5 hi ha una nova moblització a Xativa. Sortides en autobús des de diferents indrets del país.

30/04/2007 01:34 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid