Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Activitats de la llibreria SIRGA

29.04.07 Ahir, la llibreria Sirga va organitzar, conjuntament amb l'Ateneu Independentista La Barraqueta, una xerrada sobre el feminicidi a Ciudad Juárez(Mèxic). Membres de l'associació "Nuestras hijas de regreso a casa", explicaren la situació que viu la dona a la frontera nord-mexicana, on des del 1993, han estat assassinades més de 400 dones i en resten desaparegudes més de 500 en un clima d'impunitat i repressió.
 

29/04/2007 13:35 Cultura

Activitats pel mes de maig

- dia 3. Xerrada i passi de vídeo del documental "O todos o ninguno" amb Manolo González i Esteban Cerdán treballadors de La Forsa.

- dia 17.  Xerrada i passi de vídeo documental "Barcelona 2006: L'any del civisme" amb eldirector del film Jordi Oriola

- dia 25. Presentació del llibre "Els orígens dels Països Catalans" amb el catedràtic d'històriai autor del llibre Josep M. Salrach

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid