Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2009 Els Mossos detenen l'Enric Duran

2009 Els Mossos detenen l'Enric Duran

17/03/2009 Tal dia com avui
2009 Els Mossos detenen l'Enric Duran 2009 Els Mossos detenen l'Enric Duran

Tal dia com avui, gents dels Mossos d'Esquadra van detenir l'activista Enric Duran. El conegut activista que va "estafar" els bancs i caixes per denunciar els abusos i la usura dels grups financers va ser detingut a l'edifici central de la Universitat de Barcelona.

Duran va ser detingut després que fes públic que retornava a Catalunya després del seu exili, sis mesos després de la seva acció sonada amb què va sufragar la publicació Crisi, on s'explicava els orígens de la crisi econòmica actual i en què culpava el sistema financer capitalista del desastre econòmic que vivim. Un dia abans de la seva detenció s'anunciava l'aparicó de Podem!, que promou mesures concretes per sortir-ne. Aquests dies dies Duran presentava també el llibre Abolim la banca.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid