Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1989 Es realitza l'Assemblea Constituent de Catalunya Lliure

1989 Es realitza l'Assemblea Constituent de Catalunya Lliure, impulsada pel PSAN 

18/12/1989 Tal dia com avui
1989 Es realitza l'Assemblea Constituent de Catalunya Lliure, impulsada pel PSAN 1989 Es realitza l'Assemblea Constituent de Catalunya Lliure, impulsada pel PSAN

Catalunya Lliure fou una coalició independentista creada al juny de 1989 i impulsada pel PSAN, a la qual s'hi van sumar el MDT-Front Patriòtic i un sector residual del Front Nacional de Catalunya (FNC), amb l'objectiu de participar a les eleccions europees. Va obtenir-ne 19.586 vots.

El desembre del mateix any 1989 Catalunya Lliure es va transformar en partit  (i va abandonar les sigles de MDT-FP com organització de masses). El 1991 un important grup dels seus membres es van integrar a ERC i la resta de l'organització es va dissoldre uns anys després.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid