Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Assemblea d'Okupes de Sabadell denuncien els desallotjaments de Malcolm X i d'El Partenó

16.03.07  "Ens reafirmem en la nostra convicció que, mentre hi hagi desigualtats i injustícies socials, les friccions i els enfrontaments seran inevitables." Amb aquestes paraules, l'Assembla d'okupes de Sabadell van denunciar, ahir en roda de premsa la criminalizació, que està patin el moviment a causa dels desalojaments d'aquesta setmana a Sabadell (Vallès Occidental) i als barris de Barcelona de Sant Andreu i Gràcia, programats des de la conselleria d'Interior.

16/03/2007 10:04 Política

Una conselleria, puntualitza l'Assemblea que "  ens fa creure que està portant a terme una política d'esquerres, quan el que realment està fent és recolzar els interessos dels poderosos talment com la dreta més conservadora"

Crònica dels desallotjaments  de Sabadell
Els Mossos d'Esquadra van desallotjar a ahir dues cases okupades de Sabadell. Una és el centre social alliberat Malcom X, al carrer Buxeda número 35, que va ser desocupada abans de les set del matí, quan no hi havia ningú. Aquest espai a part de ser el local de reunions de tres col·lectius com la ja esmentada A.J.Sud, el Sindicat d´Estudiants dels Països Catalans i la plataforma antifeixista, era l´únic espai autogestionat del jovent al barri, i un espai que acollia activitats molt vàries com xerrades, sopars populars, i altres activitats lúdiques i culturals.

I l'altra, l'edifici conegut com a Partenó, al número 42 del carrer Joan Planas, molt a prop de la Plaça Vallès, a la mateixa hora. En aquest cas, l'actuació policial també s'ha saldat sense incidents tot i que quatre membres del col·lectiu eren a l'interior de l'edifici. Finalment el van abandonar sense oposar resistència. Posteriorment, una trentena d'okupes es van concentrar a la plaça Vallès per mostrar, pacíficament, el seu rebuig a l'acció. Els desallotjaments van acabar amb el tapiat de les portes i les finestres, tant del centre Malcom X com del Partenó, per part d'operaris.

Per saber-ne més

Informació Sabadell

Manifestació contra el desallotjament de Kan Llimona. Sant Andreu informa't 

Comunicat del CSO Kan Llimona. Sant Andreu informa't

Un altre desallotjament il·legal. Sant Andreu informa't

Protestes contra el desallotjament del carrer Milà i Fontanals. Gràcia viva

Desallotjaments i protestes a Gràcia, Sant Andreu i Sabadell. Endavant (OSAN)

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid