Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Terrassa demana un estudi per saber el nombre d'habitatges buits a la ciutat

22.02.07 Aquest vespre, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Terrassa presentarà una moció al ple municipal per demanar la realització d'un estudi de recompte de la condició dels habitatges existents a la ciutat en relació al seu ús.La demanda es realitza per disposar de dades actualitzades i fiables per conduir un debat en condicions sobre la problemàtica de l'habitatge que es considera del tot imprescindible i inajornable.

22/02/2007 07:35 Política
Un dels arguments de la CUP se situen en l'alarmant augment de l'endeutament familiar i dels tipus d'interès, amb un important creixement del preu de l’habitatge i de la inflació, sense despreciar la conjuntura socio-laboral, amb un augment notable dels acomiadaments massius i de la contractació en precari, fets que suposen una reducció general del poder adquisitiu.
 
A més es remarca que l’accés i pagament de l’habitatge és un dels aspectes que generen major preocupació entre la població terrassenca i catalana en general

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid