Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El quiosc del Carnestoltes

21.02.07 Avui és el darrer dia del Carnestoltes,  però encara esteu a temps de visitar "El quiosc del Carnestoltes", un bloc  on podeu trobar molts  dels fulletons que durant un dies han  sacsegat les ments dels i les ciutadanes. Així doncs, després d’aquest cap de setmana de festa, és un bon moment per fullejar-los i riure una mica, segons informa Poble Viu

21/02/2007 11:10 Cultura
La iniciativa pretén aplegar en unt blog tots els fulletons satírics que es publiquen i reparteixen per tal de conservar aquest ric patrimoni de la cultura popular i alhora facilitar-ne la seva lectura, ja que, molts cops la seva publicació és molt reduïda en exemplars i costa de trobar-los. En aquest sentit, cal comentar que no és el primer espai virtual que es dedica a aquesta tasca, sinó que Carrutxa també té penjat a la seva pàgina web (aquí) alguns d’aquests fulletons, però sí que és el primer blog del Camp que pren aquest repte.

Aquest substrat cultural és ignorat molts cops pels ajuntament, ja que, normalment en són l’objecte de la sàtira carnavalesca, si bé algun cop s’han organitzat exposicions on es podien veure aquests fulletons.

Queden poques hores per vistar-lo, ja que anuncia que "Mort i enterrat el Carnestoltes aquest quiosc ja no té sentit, tanquem la barraca fins al Carnaval que ve"
 
Per saber-ne més:
Carnestoltes arreu de les comarques. Llibertat.cat 15.02.07
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid