Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Contrastant" anuncia la seva desaparició

11.02.07 El col·lectiu català d'anàlisi dels mèdia, Contrastant, ha anunciat que a partir d'avui dia 11 deixarà d'actualitzar la pàgina web. El col·lectiu justifica la seva desaparició per les obligacions familiars i professionals dels seus membres, que els impedeixen de continuar la seva tasca amb certa regularitat. Els seus membres afirmen també que només amb la professionalització del col·lectiu hauria estat possible continuar funcionant regularment, però com que aquesta possibilitat no és a hores d'ara viable, han preferit "deixar-ho en un moment més o menys dolç". 

11/02/2007 17:59 Comunicació

Contrastant va néixer fa tot just sis anys amb l'objectiu de fer una lectura crítica dels mèdia. Al llarg d'aquests anys el col·lectiu ha elaborat nombrosos articles en què s'han analitzat els discursos mediàtics de certes realitats conflictives, els discursos sobre la llengua al nostre país i el nacionalisme banal espanyol. 

En aquests anys, el col·lectiu ha esdevingut una referència en l'àmbit dels discursos crítics sobre els mèdia, sobretot gràcies al seu rigor, una característica que sovint es troba a faltar als mitjans de comunicació convencionals, subordinats a interessos empresarials i polítics.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid