Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1999 L'OTAN atempta contra l'ambaixada xinesa a Belgrad amb tres míssils

1999 L'OTAN atempta contra l'ambaixada xinesa a Belgrad amb tres míssils

07/05/1999 Tal dia com avui
1999 L'OTAN atempta contra l'ambaixada xinesa a Belgrad amb tres míssils 1999 L'OTAN atempta contra l'ambaixada xinesa a Belgrad amb tres míssils

Tres míssils de l'OTAN van explosionar sobre l'ambaixada de la República Popular de la Xina a Belgrad, amb un balanç de 4 desapareguts i 4 ferits. L'OTAN manifestava cínicament poc després que es tractava d'un error.

En les hores i dies següents les principals ciutats xineses van ser escenari de manifestacions contra l'atac aliat a l'antiga Iugoslàvia, algunes promogudes pel Govern de Pequín, contrari a la intervenció militar de l'OTAN. D'altra banda, el Govern serbi denunciava la matança de 15 civils en un bombardeig a Niš, del qual l'OTAN va negar-ne l'autoria.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid