Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
12-M
La CUP defensa “fer fora les forces d’ocupació” a Sant Climent Sescebes

Dani Cornellà i Montserrat Vinyets, entre altres candidats i militants de la formació, s’han concentrat davant la base militar del municipi per “recordar, contra la falsa normalitat, que som un país ocupat”.

11/05/2024 Política

Amb estelades i una pancarta electoral amb el lema “Defensem la terra”, els membres de la formació s’han reunit per assenyalar, en l’últim dia de campanya, “l’evident falta de sobirania del poble català, l’anormalitat democràtica en què vivim i que de cap manera ho podem normalitzar”. Segons la formació i “a pesar de l’agenda del retrobament de Junts, ERC i PSC”, “res evidencia millor el motiu pel qual continuem sotmesos a l’Estat espanyol que la presència de l’exèrcit a les nostres comarques”.

Cornellà, número 1 de la candidatura gironina de la CUP-Defensem la Terra, ha declarat que “l’Alt Empordà és una de les comarques més militaritzades de Catalunya”. “Hem de fer fora les forces d’ocupació de l’Empordà i recuperar aquests terrenys per al futur Parc Natural. Que se’n vagin!”, ha etzibat. Una de les propostes territorials destacades de la formació es tracta, justament, de la declaració del Parc Natural de l’Albera, que ja compta amb el consens dels municipis, el Consell Comarcal i la
Diputació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid