Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Natura
Olot acull el 45è Aplec Excursionista dels Països Catalans

Aquest dimecres ha començat a Olot, la 45a edició de l’Aplec Excursionista dels Països Catalans que s'allargarà fins diumenge 15 de d'octubre. L'esdeveniment, reuneix excursionistes d’arreu del nostre domini lingüístic, enguany està organitzat pel Centre Excursionista de Catalunya (CEC) juntament amb el Centre Excursionista d’Olot (CEO).

12/10/2023 Cultura

L’Aplec té com a principal objectiu realçar la importància de la llengua catalana com a part integrant de la nostra riquesa cultural i patrimoni històric. En un moment de preocupació per la seva preservació, l’Aplec esdevé un punt de trobada per garantir la seva supervivència en la societat actual.

Aquest any, la localitat d’Olot i els magnífics paisatges de la Garrotxa seran l’escenari privilegiat on es desenvoluparan les diferents activitats. L’Aplec no només proposa la coneixença de l’entorn natural d’Olot, sinó també promou la solidaritat i germanor entre els assistents. Així mateix, es fomentarà l’apropament a la cultura, el comerç, la restauració, l’hostaleria, l’esport, la història i els monuments d’aquest territori.

Durant els quatre dies que durarà l’Aplec, els participants tindran l’oportunitat de gaudir d’una àmplia gamma d’activitats, que inclouran excursions de muntanya, rutes guiades per descobrir els punts d’interès més destacats de la comarca, activitats esportives com BTT, Marxa Nòrdica i escalada per als amants d’aquest esport, rutes familiars per conèixer paisatges plens d’històries i llegendes, així com activitats culturals i científiques que aprofundiran en la història, els volcans, l’astrologia i la gastronomia d’aquesta regió i conferències. Des d'aquí, podeu accedir al calendari d'activitats de cada dia.

Els organitzadors no poden amagar el seu orgull i volen “animar a gaudir d’aquesta gran oportunitat d’apropar-vos a la cultura i la natura d’aquesta preciosa comarca, mentre col·laboren en la defensa de la llengua catalana. Tothom és convidat i tothom en serà benvingut a l’Aplec Excursionista dels Països Catalans 2023”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid