Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1r de Maig
Organitzacions de l'Esquerra Independentista a Mallorca amb la CGT i la CNT impulsen una mobilització alternativa

Amb crits "gent sense casa i casa sense gent», «fora turistes dels nostres barris» o «per un feminisme de classe i combatiu", La CNT, la CGT i el Bloc d'orgatzacions de l'Esquerra independentista s'han manifestat pel centre de Palma per commemorar el 1r de Maig

01/05/2024 Laboral
Centenars de persones han sortit al carrer per a mostrar el seu rebuig a "l'ocupació de Palestin", contra el "deteriorament» del sistema públic de pensions o per reclamar una «pujada salarial".

De la mateixa manera, han pretès posar en evidència la "falta d'estabilitat de l'ocupació", perquè malgrat l'augment de la contractació, ha asseverat que aquestes feines són a 20 hores setmanals o menys i amb això «no llogues ni un pis.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid