Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIMONÂRQUICS
La Fundació Princesa de Girona anul·la un acte a l'escola Vedruna de Girona

Avui dilluns la Fundació Princesa de Girona havia de fer un acte a l'escola Vedruna de Girona però finalment l'acte ha estat cancel·lat.

12/06/2023 Drets i Llibertats

Avui dilluns la Fundació Princesa de Girona havia de fer un acte a l'escola Vedruna de Girona però finalment l'acte ha estat cancel·lat.

Després que moltes famílies es mostressin  indignades i enfadades amb la direcció de l'escola i que bastantes d'elles i en senyal de protesta anunciessin que no portarien els nens a l'escola l'acte ha estat anul·lat.

Igualment la Coordinadora Antimonàrquica de les comarques Gironines ha convocat una protesta davant de l'escola Vedruna, a la Carretera Barcelona 21 de Girona a les 9h.

 

La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines ha emès un comunicat aquest migdia que tot seguit reproduïm:

La Fundació Princesa ha intentat, una vegada més, mitjançant marques blanques i amb maniobres fosques i recaragolades, intentar infiltrar-se a l'escola Vedruna per realitzar un acte. Però la inesperada i contundent resposta dels Pares, amb l'ajuda de la Coordinadora Antimonàrquica, hem aconseguit tots plegats avortar l'acte. Des de primer moment en què vàrem ser informats els membres de la Coordinadora, ens hem posat disposició dels Pares per mirar com voldrien que encaréssim la nostra acció. Finalment, la mateixa escola Vedruna ha suspès l'acte a treves d'un comunicat públic. Decisió que la Coordinadora aplaudeix. És la tercera victòria consecutiva de la Coordinadora Antimonàrquica.

L'acte de l'any passat la Fundació princesa volia fer al CaixaForum del Barri vell, la manifestació del passat dimecres 7 de juny, i la d'avui 12 de juny conjuntament amb els Pares del Vedruna i la societat Gironina. Cal destacar que la majoria d'actes de la Fundació, els ha fet fora de Girona i mig d'amagat en una casa de colònies de Palautordera (Barcelona), per no trobar suport de la ciutat. La pressió i la lluita han donat els seus fruits. Aprofitem per fer una crida a la societat Gironina i tota la nació catalana, continuar la lluita contra la monarquia corrupta i neofranquista, i a reprendre la confrontació contra l'Estat opressor per assolir la República Catalana lliure. Visca la Terra! ✊

Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid