OBITUARI
Ha mort Antoni Serra i Bauçà

Va militar al PSAN als anys '70 i ser un dels fundadors de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, de la qual fou vicepresident.

12/03/2023 Cultura
Ha mort Antoni Serra i Bauçà (Sóller, 29 de gener del 1936 - 11 de març de 2023). Serra fou un escriptor, crític literari i periodista mallorquí. Va estudiar medicina a Barcelona, però a partir del 1960 es va dedicar a la literatura de ficció i al periodisme, àmbit en què va desenvolupar una gran tasca en diversos diaris, revistes i setmanaris en què va publicar articles d'opinió, reportatges i crítiques de teatre i de cinema, i literatura.

Va militar al PSAN als anys '70 i ser un dels fundadors de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, de la qual fou vicepresident. Va dirigir durant quasi cinc anys la Llibreria Tous de Palma. També fou el secretari tècnic a les Illes del Segon Congrés de Cultura Catalana. 

Ha estat traduït al castellà, a l'italià, al francès i a l'alemany. També va participar en uns quants llibres col·lectius, sobretot als signats pel col·lectiu Ofèlia Dracs.