Ensenyament
La Conselleria d'Educació de les Illes torna convocar la Mesa per al segon acord marc després de l’anunci de mobilitzacions

Les Juntes de Personal de totes les illes han convocat mobilitzacions per dia 22 de febrer. A la mesa tècnica s’ha presentat un nou esborrany amb molt poques modificacions des del 18 de novembre.

14/02/2023 Educació

Tres mesos després de la darrera mesa en què es va presentar un esborrany d’acord, el passat mes de novembre, la Conselleria d’Educació i Formació Professional ha presentat una nova proposta als sindicats. Aquest moviment de l’Administració s’ha produït just després de l’anunci de concentracions a les totes illes el proper 22 de febrer.

 El sindicat ha defensat a la reunió que estudiarà a fons la nova proposta i hi farà les aportacions que consideri oportunes a la propera mesa sectorial de dimarts. També ha expressat la seva voluntat de negociar i d’arribar a un acord per a la tan necessària millora de les condicions socials i laborals del professorat de l’escola pública.

Cal recordar que el proper dia 22 de febrer hi ha concentracions aprovades de manera unànime per tots els sindicats de les Juntes de Personal de les quatre illes, en què es reclama aquest nou acord de millora.

En tot cas, l’STEI Intersindical també ha posat de manifest que, en tenir la redacció definitiva del nou acord, el sotmetrà a l’opinió de la seva afiliació.