Petroquímica
Debat al Parlament de la Proposta de Resolució sobre la subcontractació al Complex Petroquímic que va presentar la CUP-NCG.
19/01/2023 Drets i Llibertats
Avui es debat a la Comissió d’Empresa i Treball del Parlament la Proposta de Resolució sobre la subcontractació al Complex Petroquímic que va presentar la CUP-NCG.

La diputada Laia Estrada recorda que en aquesta Proposta de Resolució pretén que el Parlament de Catalunya insti al govern de l’estat espanyol a modificar la normativa de subcontractació “per establir igualtat de condicions de treball que a l’empresa principal” i fixar legalment els equips de treball mínims a la indústria química. A més a més, s’insta al Govern de la Generalitat a establir una campanya específica d’inspecció de Treball al Complex Petroquímic de Tarragona de manera que, “com a mínim cada 6 mesos, revisi la contractació temporal, els equips de treball i els ritmes de treball”. Aquestes mesures formen part dels acords i conclusions de la Comissió d'Estudi de la Seguretat del Sector de la Petroquímica del Parlament de Catalunya i del Ple Monogràfic de la Petroquímica de l’Ajuntament de Tarragona..