Ensenyament
Guanyem Badalona en Comú Guanyem Badalona centra l’inici de curs en propostes per a garantir entorns escolars segurs

L'organització d'esquerres proposa la creació d’un cos especialitzat en la seguretat viària dels entorns escolars, amb uniformació i connectat la Unitat de Seguretat Viària de la Guàrdia Urbana.

05/09/2022 Educació

Els municipalistes afirmen que la implicació de l’Ajuntament, la direcció dels centres escolars i les famílies són clau per avançar en un entorn escolar segur i lliure de contaminació.

Entre les propostes de Guanyem Badalona es troben les següents: talls temporals del trànsit a l’entrada i sortida de l’escola; pacificació de carrers; millora de la xarxa de camins escolars; impuls d’un bicibus; habilitació de zones de petó-i-adéu, d’espais de jocs infantils propers a les escoles, d’ombres a l’entorn, als camins i als parcs infantils.

Per tal de desplegar aquestes mesures caldria, segons la formació, de la creació d’un cos propi per a la seguretat dels entorns escolars, en comunicació permanent amb la Unitat de Seguretat Viària de la Guàrdia Urbana.

Guanyem considera que el govern municipal s’amaga darrere bones paraules, bones intencions, i promeses, però “no executa” les accions que cal, moltes de les quals ja consensuades i incloses el Pressupost Municipal aprovat abans de l’estiu.