Moviment veïnal
La FAVB organitza una formació sobre amiant i salut laboral

Hi participaran membres del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l'Agència de Salut Pública de Catalunya i l'Agència de Salut Pública de Barcelona-Unitat de Salut Laboral

30/03/2022 Drets i Llibertats

La Comissió contra l'amiant de la Favb, amb la col·laboració de la Comissió de Salut, ha preparat una formació sobre l'impacte de l'amiant a la salut. Hi participaran membres del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i l'Agència de Salut Pública de Barcelona-Unitat de Salut Laboral (ASPB).

L'acte, obert a tothom, tindrà lloc el 31 de març a les 18:30 hores, en format presencial -al local de la Favb- i online, i inclourà tres ponències i un debat.

La primera ponència, L’amiant, efectes sobre la salut, anirà a càrrec del ponent Rafel Panadès Valls, cap del Servei de Coordinació d’Actuacions de Salut Laboral de l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

La segona intervenció, que portarà per títol L’exposició ambiental a l’amiant i la salut, la farà Anna Gómez Gutiérrez, cap del Servei de Qualitat i Intervenció Ambiental de la Direcció de Salut Ambiental de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB).

I la tercera, Vigilància postocupacional de la salut de les persones treballadores que han estat exposades a l’amiant, la farà Imma Cortès Franch, cap del Servei de Salut i Treball de la Direcció de l’Observatori de Salut Pública de l'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) i responsable de la Unitat de Salut Laboral de Barcelona de la Xarxa d’Unitats de Salut Laboral de Catalunya del Departament de Salut, Generalitat de Catalunya.

Posteriorment, hi haurà un torn de preguntes i s'obrirà un debat.

Cal inscripció prèvia, que podeu realitzar des d'aquest enllaç.