Mor l'independentista gironí Guillem Terradas

Des dels anys '80 del segle XX Terradas havia militat a diverses organitzacions de l'esquerra independentista  com l'MDT, Catalunya Lliure o la CUP.

L'acte de comiat serà demà dissabte a dos quarts de 6 de la tarda al tanatori de Girona.

29/10/2021 Harmonies de lluita

El dimecres 27 d'octubre de 2021 va morir el militant independentista de Girona Guillem Terradas i Batlle (Girona 15/11/1971-27/10/2021). Terradas que treballava en tasques administratives a les oficines municipals de l'Ajuntament de Girona (Plaça del Vi) havia militat a diverses organitzacions independentistes des dels anys '80 del segle XX (MDT, Catalunya Lliure, CUP...). També va militar al JIG (Joventut Independentista del Gironès) i Maulets i va participar en la campanya en defensa de la Vall de Sant Daniel.

Va anar de número 4 a les llistes de les primeres eleccions municipals de la CUP a Girona l'any 2003 i va ser agredit per un grup espanyolista quan penjava cartells durant aquella campanya electoral al barri de Germans Sàbat de Girona. Anteriorment va estar a les llistes electorals de Catalunya Lliure (1992) i més tard va ser tresorer del Casal Independendista el Forn durant uns anys.       

L'acte de comiat serà demà dissabte a dos quarts de 6 de la tarda al tanatori de Girona.