Municipalitzacions
Professionals del SAD acampen al centre de Sant Feliu de Lobregat per la municipalització del servei

.

14/05/2021 Drets i Llibertats

El sindicat SAD de cuidadores Professionals Municipals han anunciat que aquest cap de setmana acamparan a la plaça de la vila de Sant Feliu, epicentre de les protestes per la municipalització i regulació de el Servei Públic d'Atenció Domiciliària.

La privatització i externalització de el servei provoca un sobrecost i la pèrdua de la contractació directa de les cuidadores municipals.

L'acte transcorrerà en confluència amb una mobilització de pensionistes al matí, ia la tarda amb la taula debat, i assistència de l'metge activista Toni Barbarà, Adro de la Plataforma en defensa dels Serveis Públics, i Fina Salazar de la plataforma d'atenció domiciliària de Catalunya.

Per tancar l'acte, l'actuació de la Kurda, rapera activista de Barcelona que dóna suport a col·lectius antideshaucios, Les Kellys i les Cuidadores.

El col·lectiu de cuidadores ve manifestant freqüentment des de l'octubre, però el govern municipal ha tombat una moció popular sobre la municipalització de l'servei i això ha multiplicat les protestes.