llibertat d'Expressió
Tercera nit de manifestacions per la llibertat d'Hasél

Amb aquestes mobilitzacions que s'esta duent a terme aquests dies a Catalunya, les organitzacions independentistes estan alçant la veu per qüestionar el model de policial. També a València, l'actuació de la policia Nacional española d'aquesta nit ha estat denunciada.

 

19/02/2021 Drets i Llibertats

Al Principat hi han hagut protestes a Barcelona, Balaguer, Igualada, Sabadell, Tarragona i Valls. També a la ciutat de València i Barakaldo al País Basc.

A Barcelona, la mobilització s'ha concentrat a la plaça de Tetuan, posteriorment a la seu del Departament d'Interior i cap al centre de la ciutat. Vuiy persones han estat detingudes pels Mossos. Per la sevabda, wl Sistema d'Emergències Mèdiques ha informat de dues assitències a dos ferits, un lleu i un menys greu.

A Tarragona, s'ha tornat a tallar l'AP-7 i al centre la ciutat, un cotxe policial ha atropellat un manifestant, però sembla ser que ha estat ferit. 

A la ciutat de Valencia, tot just ha començat la manifestació, la policia nacional espanyola ha carregat per dispersar-loa i evitat que arribes a la plaça de l'Ajuntament. A Barakaldo al País Basc, la manifestació s'ha desenvolupat sense cap incident.