Llibertats
El Grup de suport #CarlesLlibertat denuncia el seu empresonament

la jutge d’instrucció número 19 va decretar la presó preventiva, rere l'argument d’evitar el risc de reiteració delictiva", al·legant que "estan previstes convocatòries successives els pròxims dies de noves manifestacions".

25/02/2021 Drets i Llibertats

Davant la presó preventiva que pesa sobre el veí de Sants detingut durant les protestes per la llibertat de Pablo Hasél i el context repressiu, el Grup de suport #CarlesLlibertat ha denunciat públicament la situació i mostrar el suport del teixit veïnal.

El veí de Sants, Carles va ser detingut el diumenge passat, durant el sisè dia de mobilitzacions contra l’empresonament del raper Pablo Hasél. L’endemà, la jutge d’instrucció número 19 va decretar la presó preventiva, rere l'argument d’evitar el risc de reiteració delictiva", al·legant que "estan previstes convocatòries successives els pròxims dies de noves manifestacions".

Davant d’aquests decisió injusta, la regressió de drets fonamentals i el context repressiu que vivim, el Grup de suport del Carles de Sants, juntament amb diversos representants d’entitats socials i projectes del barri, convoquem aquesta roda premsa. Volem denunciar públicament aquest nou atac al dret a la protesta i exigir la llibertat del nostre veí, així com d’una altra persona que també es troba en presó preventiva a Brians I, i l’absolució de totes les represaliades, que s’eleven a 112 al conjunt de Catalunya. 

Fins ara, més de 200 entitats del barri han mostrat la seva solidaritat amb el Carles. Amb el seu suport, també h anunciat  que el pròxim dissabte 27 de febrer, a les 11:30, sortirem al carrer: convoquem una manifestació per denunciar la repressió i demanar la llibertat del Carles i de totes les represaliades.