Sanitat pública
La Mara Blanca amb la vaga dels MIR convocada des de Metges de Catalunya i que comença avui

També observa amb greu preocupació el desenvolupament de la pandèmia a Madrid i davant les mesures adoptades pel govern d'aquesta Comunitat. En aquest sentit mostra la seva solidaridad amb el veïnat, els treballadors i els companys de Madrid, de la Mesa Defensa Sanitat Pública, tota la Coordinadora Estatal de Marees Blanques en la qual participem, Audita Sanitat, CAS Madrid,  plataformes veïnals i hospitalàries, amb els quals tantes assemblees i lluites comparteixen.

21/09/2020 Salut

La Marea Blanca de Catalunya entén com a legítimes les reivindicacions plantejades pels MIR en el marc de la vaga convocada pels propers dies 21, 22 i 23 de setembre convocada pel sindicat Metges de Catalunya.

Així mateix convida a la ciutadania a fer costat a aquestes treballadores i treballadors en el conjunt d'actes i mobilitzacions convocats per aquests dies ja que entenem que només des de la col.laboració de treballadors i ciutadania units en els objectius i reivindicacions es podran millorar tant les condicions laborals com a arribar a un veritable servei de salut públic sense exclusions de cap mena.

Considera que enfront de la fragmentació del col.lectiu de treballadores i treballadors de la sanitat des de metges fins a administratius, passant pel personal d'ambulàncies aixi com el de neteja, reivindiquem la necessària unitat d'acció tant de caràcter sindical com del conjunt de treballadors.