20 d'abril, data històrica: Els treballadors són imprescindibles. Els capitalistes no serveixen per a res de bo
21/04/2020 Guillem Vendrell

A veure:

-Que els capitalistes conreïn sense treballadors, que cullin, que separin, que molguin el gra, que facin la farina, que cuinin el pa.

-Cap capitalista està allà per treballar.

-Que facin menjar amb ordinadors o computadores només amb els seus ditets capitalistes; sense treballadors.  Sense treballadors no mengem! Podran morir-se els capitalistes lentament o menjar-se entre ells parlant de taxes de guanys.

-Crisi de superproducció: massa coses inútils que no es consumeixen, les empreses capitalistes necessitaven el covid-19 per aturar el món i deixar de produir.

 

La por per dominar-nos i disciplinar-nos i les forces armades per a reprimir-nos. 

En no produir no consumeixen petroli que segueixen extraient.

S'omplen dipòsits inimaginables en vaixells pels mars, i hi segueix esgotant-se la demanda i caient el preu del petroli.

Aràbia Saudita contra la necessitat del seu soci imperial, va augmentar la seva producció i ara no sap que fer amb tots els barrils que ningú té cap interès a comprar. El Brent no té sortida, fa dècades parlaven de la fi del petroli, potser abans serà la fi de l'imperi més gran de tots els temps.

El petroli "wichi" texà no s'obté tan fàcil. El seu cost és superior i el preu de mercat no compensa ni justifica la seva producció, però se continua extraient. El major proveïdor de petroli dels EUA és Rússia.

La naturalesa de rapinya de l'imperi els va portar a demostrar el seu últim poder (el militar) i a arrasar països, robar comptes bancaris i relíquies.

Líbia, l'Iraq  ¿quan va tenir lloc el seu pic?

A Síria. Va entrar Rússia en joc i es va acabar el campar al seu aire.

Avui dia pispen respiradors i mascaretes (¡!)

-Els EUA, país de serveis: Les seves empreses deslocalitzades; dels tigres asiàtics van passar a la Xina, van crear un altre dels seus propis frens. Fins a components dels míssils balístics ianquis es fabriquen a la Xina!

-Respiradores, màscares, components generals que pel preu de la mà d'obra van deslocalitzar les empreses ianquis cap el sud-est asiàtic. Van manar a la fam i a la misèria als seus treballadors i ara no poden ni comprar el que feien les seves "ex" pròpies empreses.

Per què? Perquè casualment el súper pla intel·ligent dels EEUU pretenia debilitar la Xina per bressolar-la en els seus braços.  Però centenars de milions de xinesos organitzats, disciplinats i conscients, no van necessitar exèrcits reprimint, malgrat que en els fakes news dels mitjans de propaganda de l'imperi volien fer-nos que creguem. 

Van caure les accions i els ximples encara aplaudien. Quan no podien caure-hi més, el govern xinès les hi va comprar regalades i va despullar als grans capitalistes.  Xina venç netament a l'arma secreta i els EUA cauen en la seva pròpia trampa.

Encara estan vius. Han de sortir a "pispar" amb les seves forces armades.. 

Els nostres fills veuran la caiguda final de l'imperi nord-americà. És una fira d'oportunitats per pillastres, aus de rapinya, carronyers i pirates.

Si sabem veure amb claredat, veurem que el futur són els treballadors, sense "ultrades" de "la classe" Els treballadors en general i la classe obrera en particular.

La necessitat de l'eina amb vocació de poder i sense pretensions individualistes i oripells. És la possibilitat de la independència dels poders dictatorials imperials. Si no la fan els treballadors, serà una farsa efímera.

La millor solidaritat és la lluita. L'època imperial ja comença a fer olor de podrit.

Al·leluia!

Treballadors del món, Uniu-vos!