Reflexió
Conferència i col·loqui sobre la mort a la Fundació Randa

La Conferència i col·loqui sobre la mort a la Fundació Randa aboradarà temes com el testament vital, l'eutanàsia, el suïcidi assistit o el suïcidi autònom

08/02/2020 Cultura
Conferència i col·loqui sobre la mort a la Fundació Randa Conferència i col·loqui sobre la mort a la Fundació Randa
Dijous 27 de febrer la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs organitza una conferència i col·loqui a la seva seu (Rambla de Badal, 121, 1r, de Barcelona, a les a les 19h).

Es realitzarà la Conferència a càrrec de Joan Parés "Cultura de la mort" i posterior col·loqui: "¿Quan diu la ciència que estem morts? Les experiències properes a la mort."

En aquesta conferència es parlarà sobre què expliquen algunes religions orientals i occidentals sobre la mort o la reencarnació. I parlara là de l'associació pel dret a morir dignament (DMD), el testament vital, l'eutanàsia, el suïcidi assistit i el suïcidi autònom, així com dels servei de pal·liatius a domicili (PADES).

Tot seguit es realitzarà un col·loqui a càrrec de Joan Parés Grahit, metge i terapeuta homeòpata, que va ser secretari del dissenyador social Agustí Chalaux i metge personal d'Agustí Chalaux i de Lluís Maria Xirinacs, i formador sobre el Model filosòfic de coneixement de la realitat, «Globàlium», creat per Xirinacs.

Enllaç a xirinacs.cat: Conferencia Cultura de mort Joan Pares 27-2-2020

Enllaç a xirinacs.wordpress.com: Conferència "Cultura de mort" a càrrec de Joan Parès