Privatització de serveis
La Plataforma Aturem la Llei Aragonès-Sabadell reivindica una acció a la seu d’ERC
14/01/2020 Drets i Llibertats

Des de la Plataforma Aturem la Llei Aragonès - Sabadell ha donat suport a la mobilització realitzada aquest dilluns a la seu d’ERC a Barcelona. En el mateix sentit, "Sabadell també ha volgut denunciar amb una acció que ERC és el principal partit responsable d’aquesta nova onada de privatitzacions a la que ens podríem enfrontar si s'arriba a aprovar la Llei Aragonès".

Segons la plataforma, "l’opacitat que envolta aquesta nova llei antisocial pretén impedir que es pugui obrir un veritable debat públic sobre l’impacte que aquesta podria arribar a tenir en cas de ser implementada. A més a més, el procés d’aprovació s’està portant amb el màxim secretisme per tractar de fer el mínim soroll possible".

Per tot això, defensa que "és imprescindible obrir aquest debat públic que el govern d’ERC i JxCAT està intentant evitar, amb la complicitat de PSC, PP i Cs".

Per a la Plataforma, "la Llei Aragonès permetria seguir alimentant la privatització de la sanitat, l’educació i els serveis públics, i obriria la porta a externalitzar serveis que fins ara estaven protegits. Davant aquesta nova ofensiva contra els nostres drets, el conjunt de la classe treballadora només tenim una opció: organitzar-nos i mobilitzar-nos per impedir que aquesta llei es pugui aprovar".