Privatitzaciķ de serveis públics
Ocupen la Conselleria de Treball per demanar la paralitzaciķ "llei Aragončs"

S'han sumat a la convocatòria de manifestació que la plataforma contra la llei  ha organitzat  aquest diumenge a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

14/11/2019 Drets i Llibertats

Una cinquantena de persones de diversos moviements populars i organitzacions passen la nit al vestíbul d'entrada de la Conselleria de Treball per exigir la paralització del projecte de llei anomenat "llei Aragonès", una iniciativa que depèn del vicepresident del govern i que, segons els manifestants, vol externalitzar i privatitzar serveis públics bàsics.

L'acció de protesta ha estat convocada després que divendres passat la plataforma tramités una petició formal demanant una reunió amb el departament i que fins ara no ha estat atesa.

Apunten que el projecte de llei impulsa l'externalitzats en empreses que n'obtenen un benefici directe o indirecte i que estan vinculats a l'educació, els serveis socials i de salut.

La CUP, Catalunya en Comú Podem, sindicats - com la CGT, USTEC la Intersindical o la COS - FaPaC o Marea Blanca s'hi oposen. Asseguren que aquesta llei pot obrir la porta a noves privatitzacions de serveis.