Un Jutjat de Palma cita els editors del llibre 'On és l’Estel·la' el proper 25 de setembre

El Jutjat de primera instància número 15 de Palma ha citat els denunciants per al proper 25 de setembre.

30/07/2019 Drets i Llibertats
El passat 15 de juny, els sindicats policíacs SUP, CEP, UFP i SPP varen presentar una denúncia contra el Govern Balear davant la Fiscalia, contra el llibre 'On és l’Estel·la', de l'il·lustrador Toni Galmés, editat per Comanegra. A més a més diversos usuaris espanyolistes de facebook estan fent una campanya de difamació contra la seva obra a les xarxes socials. Avui s'ha sabut que el Jutjat de primera instància número 15 de Palma ha citat els denunciants per al proper 25 de setembre.

Els sindicats policíacs exigeixen, entre d'altres coses:

1-"Que es reconegui que el contingut del tebeo (SIC) menyscaba i denigra la imatge del Cos Nacional de Policia i la Guardia Civil i atempta contra els sentiments de les persones integrants de les institucions esmentades"; "Que, en consequència, procedeixin a excusar-se públicament davant el Cos Nacional de Policia i la Guardia Civil per aquests fets".

2-"Que es procedeixi a la retirada i eliminació dels exemplars que conformen l'edició de l'esmentat còmic 'On és l’Estel·la'".

3-"Que es prohibeixi la publicació i distribució al públic de l'esmentat còmic, així com la realització de futures edicions del mateix o de similars".

4- "Que es prohibeixi la seva publicació i distribució".