Sindical
L’STEI Intersindical torna a revalidar la majoria a les eleccions sindicals del sector educatiu

L'STEI ha aconseguit 105 delegats, un fet que representa un 30,17 % del total i que situa aquest sindicat com a segona força sindical de l’àmbit concertat

27/06/2019 Educació

Un cop finalitzades les eleccions les eleccions sindicals de l’ensenyament concertat l’STEI s'ha situat com el sindicat majoritari en el sector educatiu a les Illes Balears.

Durant el curs 2018-2019 s’han portat a terme als principals sectors educatius les eleccions sindicals. Així en el mes de desembre de 2018 se celebraren a l’ensenyament públic, sector en el qual l’STEI aconseguí la majoria amb 38 delegats amb un percentatge del 43’68%, essent la primera força sindical.

En el mes de març, també se celebraren eleccions a la Universitat de les Illes Balears, on també l’STEI aconseguí la majoria amb un 54’55 % de representació, amb 30 delegats.  Segons el sindicat "Aquí també continuam essent la primera força sindical del sector."

Des del mes de novembre s’han celebrat les eleccions als centres concertats de les Illes Balears. A dia d’avui l’STEI ha aconseguit 105 delegats, un fet que representa un 30,17 % del total i que situa aquest sindicat com a segona força sindical de l’àmbit concertat.