En defensa del territori
Neteja a la platja dels Muntanyans de Torredembarra
09/05/2019 Territori

En el context del “let’s Clean Up Europe" promogut per l’Agència de Residus de Catalunya i sota la coordinació d’Ecologistes en Acció, aquest diumenge es netejarà els Muntanyans de Torredembarra. En aquesta acció participaran activistes d’Ecologistes en Acció, GEPEC-Ecologistes de Catalunya i L’associació Mediambiental La Sínia, compten amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de L’ajuntament de Torredembarra.

Els Muntanyans és un espai natural de Torredembarra circumscrit a l'àrea protegida Platja de Torredembarra i Creixell, inclosa a la vegada en una platja de set quilòmetres de longitud compartida amb les poblacions de Creixell i Roda de Berà. El seu principal valor és el de conservar ecosistemes (dunes i maresmes sobretot) ja desapareguts a pràcticament tota la costa catalana.

Característiques

Longitud a Torredembarra:2.200metres.

Durada: 1 hora i 45 minuts

Com arribar-hi:

· Des de les parades del bus urbà de Torredembarra a Cal Bofill i a la Marítima Residencial Nord

· Des de la parada de la companyia d'autobusos Penedès a la Marítima Residencial Sud

· Des de l'estació de tren de Torredembarra i/o la parada "Estació de tren de Torredembarra" de la companyia d'autobusos Penedès. Caminem uns 15 minuts en direcció a Barcelona pel Passeig Marítim fins al punt de partida

Es farà l’activitat del Let’s Clean Up Europe 2019 en aquest espai el 12 de maig de 11h. a 13h. Punt de trobada a Cal Bofill al costat mateix de la platja Passeig Colom 50.

ACTIVITAT OBERTA A TOTHOM QUE HI VULGUI PARTICIPAR

No es necessita inscripció prèvia però si ho vols fer, a tarraco@ecologistesenaccio.cat