Ara les municipals
15/05/2019 Guillem Vendrell
Mentre seguim el curs de les dates de l’estat, s’allunyen els pensaments emancipadors.

Sembla que dins els que són o diuen ser indepes, s’ha passat l’hora de correspondre a la societat que que va marcar l’història política del país amb el 1-O i el 3 -O.

El judici contra els drets democràtics i civils de tota la ciutadania continua endavant sense albirar que vagin a canviar el seu pensament de dominació.

Des e les intervencions fora de dret i del propi procediment judicial, en Marchena continua el seu camí sense saber què en farà quan arribin moments crucials. Només en té clar el veredicte.

El partit socialista dóna ales als absolutistes i l’única veu clara per resistent i exiliada és la del president electe i destituït per Madrid i la cort de l’inquisiió política.

El candidats procesats i elegits en eleccions continuen a la garjola i nosaltres perseverant amb la campanya de les municipals.

Cal enllestir l’autèntica primavera de la unitat popular, Badalona ha de triar entre García Albiol que és el retorn als tercios familiars del franquisme o la valentia de la ciutat i el seu poble que s’ha de demostrar guanyant amb la Dolors una nova oportunitat de desfer-nos en del passat que ens turmenta.

Cal endreçar i perseverar, si no hi ha camí, tampoc n’hi ha dreceres, avui la lluita i el futur serà nostre.

Guillem Vendrell Jofre.