21-F
Marc Faustino, secretari d'Acció Sindical de la Intersindical-CSC, parla dels motius de la Vaga General a la Zurda TV

Informa que el 21-F es faran concentracions durant el matí als polígons industrials, mobilitzacions als migdia a les capitals de comarca. Barcelona, els Comitès de Vaga dels barris confluiran amb als entitats al centre la ciutat.

18/02/2019 Drets i Llibertats

La Zurda TV ha entrevistat Marc Faustino, secretari d'Acció Sindical de la Intersindical-CSC, sobre els motius de la Vaga General, tot dient que "aquest mes de febrer es compleixen 7 anys de la darrera reforma laboral que ens va treure tot una sèrie de drets. Creiem que és un bon motiu per sortir al carrer i demostrar les ganes que tenim de lluitar". 

També parla de la reivindicació del salari de 1.200€ amb l'objectiu de garantir el poder adquisitiu dels treballadors i els pensionistes, de la recuperació de les Lleis socials vetades pel Tribunal Constitucional Espanyol. Així com de la reivindicació d'un servei públic de qualitat amb condicions laborals dignes. 

Faustino assenyala en la entrevista que la Vaga General com a tal s'ha de visualitzar al carrer i informa el 21-F es faran concentracions durant el matí als polígons industrials, mobilitzacions als migdia a les capitals de comarca. Barcelona, els Comitès de Vaga dels barris confluiran amb als entitats al centre la ciutat.

El secretari d'Acció Sindical de la Intersindical-CSC recorda que "Ara que es compleixen 100 anys de la vaga de "La Canadenca" hauríem de fer una reflexió. La lluita pel treball digne i la justícia social continuen sent una constant"