Corrupció
La CUP de l'Arboç demana explicacions a l'alcalde per les informacions sobre presumpte delicte de falsedat documental

La formació demana a l’alcalde Joan Sans (PSC) que aporti la seva versió sobre les informacions que es van publicar ahir en diversos mitjans de comunicació.

17/01/2019 Drets i Llibertats
Segons les informacions publicades ahir a La Vanguardia i al Diari Més els Mossos d’Esquadra van entrar a les dependències de la Policia Local de l’Arboç per tal d’investigar l’abandonament del cotxe de l’alcalde en circumstàncies dubtoses i sense l’assegurança obligatòria. El cas està sent investigat pel jutjat del Vendrell i segons fonts judicials la investigació se centra en un presumpte delicte de falsedat documental.

Des de la formació cupaire es vol recordar que durant el primer ple de la legislatura la formació socialista va fer valer la seva majoria absoluta per evitar que la fiscalia investigués un cas de presumptes irregularitats relacionades amb multes de trànsit al mateix alcalde.

La formació anticapitalista reclama plena transparència en aquest tema i exigeix al govern del PSC que eviti la opacitat amb la que va gestionar el cas de les multes.