Solidaritat
Sallent acull unes jornades antirepressives en suport al l'Anna Gabriel i la resta d'encausades

Les periodistes Natza Farré, Gemma Garcia i Txell Bonet, parella de Jordi Cuixart, i Gemma Codina, portaveu de 'Free Anna Gabriel', han presentat en roda de premsa els actes de suport a Anna Gabriel aquest proper cap de setmana a Sallent. La campanya 'Free Anna Gabriel' i el col·lectiu Sallent Respon organitzen per aquest cap de setmana una doble jornada de música i actes polítics a Sallent (Bages), municipi natal de l'exdiputada Anna Gabriel. Són dues nits de concerts, divendres i dissabte, amb un total de catorze grups com ara Strombers, Xavi Sarrià, Ebri Knight, Gossos, Zoo, Pirat's sound sistema; i actes com una conversa entre l'exdiputada Mireia Vehí i l'advocat suís de l'Anna Gabriel, Olivier Peter.

03/05/2018 Drets i Llibertats

Sota el lema "La Resposta: festival solidari amb Anna Gabriel", Sallent acull durant dies unes jornades antirepressives en suport d'Anna Gabriel i la resta d'encausades. Hi haurà actes polítics, xerrades, zona d'acampada, àpats populars i molta música! Amb Xavi Sarrià, Zoo, Pupil·les, Joan Garriga i fins a 14 bandes a l'escenari.

La campanya Free Anna Gabriel fa una crida a la militància de l'Esquerra Independentista i els moviments socials a participar activament de #LaResposta assistint a les activitats durant el cap de setmana i fent-ne difusió. Els beneficis aniran a la caixa de resistència en solidaritat amb l'Anna Gabriel i a la campanya 'Totes som antifeixistes'.

Programa i comprar entrades

DIVENDRES 4 DE MAIG. A partir de les 19h
ZOO · SMOKING SOULS · TRIBADE · GOSSOS · AUXILI · YACINE · PIRAT'S SOUND SISTEMA
 
DISSABTE 5 DE MAIG A partir de les 19h
XAVI SARRIÀ · JOAN GARRIGA · PUPIL·LES · EBRI KNIGHT · STROMBERS · JUANTXO SKALARI · EL DILUVI
 
Durant el dia:
· Presentació del llibre 'I parlarem de vida! Discursos i conferències d'Anna Gabriel".
· Vermut solidari amb 'La mirada violeta', espectacle amb Meritxell Gené i Aina Torres
· Dinar popular
· Trobada de nuclis de suport
· Acte polític, amb l'actuació de Kòdul (acústic)
 
 
> ENTRADES
:: ANTICIPADES
· Entrada 1 dia: 15€/20€ solidària
· Entrada 2 dies: 25€/30€ solidària
· Fila zero (si no podeu venir però voleu col·laborar): 15€
 
:: A TAQUILLA
· Entrada 1 dia: 18€
· Entrada 2 dies: 28€
 
La repressió continua. De cap manera a dia d’avui podem descartar que l’Anna no sigui acusada d’un delicte de rebel·lió. Mentre duri el processament és possible i probable que l’Anna i els altres investigats puguin ser imputats per altres delictes més greus que els actuals, amb penes de fins a 30 anys de presó. Per això, continuem organitzats, denunciant la persecució i responent a cada passa.