Escola catalana
Es constitueix la Taula d’Emergčncia Docent

Anuncien que s'ha consensuat una Declaració Unitària que avui mateix s'ha fet arribar a tots els centres educatius del país perquè els claustres puguin subscriure-la i iniciar un procés de debat entorn de la greu situació creada.

07/05/2018 Educació

Diverses organitzacions socials i sindicals del sector de l’ensenyament han posat en marxa la Taula d'Emergència Docent, un espai que pretén unir els professionals de l'educació enfront dels greus esdeveniments que estan envoltant el col·lectiu docent.

La Taula d'Emergència Docent (TED), inicialment impulsada pels sindicats CGT Ensenyament,  Intersindical-CSC,  UGT i  USTEC·STEs (IAC) i les organitzacions ADIC Ensenyament,  ANC (Sectorial d’Educació) i  Docents per la República, vol donar resposta a la repressió mediàtica, judicial i policial que estan patint els docents i els centres educatius.

Consideren que recentment s'han creuat alguns límits que han posat en estat d'alerta tot el sector, que veu amenaçats els pilars bàsics de l'educació en una societat democràtica. Per aquest motiu anuncien que s'ha consensuat una  Declaració Unitària que avui mateix s'ha fet arribar a tots els centres educatius del país perquè els claustres puguin subscriure-la i iniciar un procés de debat entorn de la greu situació creada.