Turisme Massiu
Comença a Barcelona el 2n Fòrum Veïnal sobre Turisme amb presència de representants de dotze nodes de la xarxa SET

Dos anys després de la primera edició, se celebra aquest cap de setmana el 2n Fòrum Veïnal sobre Turisme, un esdeveniment auto-organitzat i auto-finançat per treballar col·lectivament la crítica, l'anàlisi i la proposta d'alternatives a un model turístic i econòmic que està acabant amb les ciutats.

18/05/2018 Drets i Llibertats

Aquesta tarda ha començat a Barcelona el l 2n Fòrum Veïnal sobre Turisme amb presència de representants de dotze nodes de la xarxa SET. Precisament la primera jornada ha aplegat una reunió de treball oberta al públic per definir futures accions de la xarxa SET, seguida pel debat organitzat per Alba Sud i La Hidra sobre el paper dels moviments anti-turistització. 

Demà, la jornada estarà dedicada a Barcelona. Pel matí hi haurà una ruta crítica per Ciutat Vella, centrada en el sector turístic com a indústria extractiva. Es dedicarà la tarda a aprofundir en certs aspectes de la indústria turística (com la relació amb els recursos naturals i les condicions laborals) mitjançant tallers i xerrades que tindran lloc al Casal de Barri Pou de la Figuera i Casal de Joves Palau Alòs.

El Fòrum està impulsat per l'Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS) i compta amb la presència de amb la presència de representants de dotze nodes de la xarxa SET (Sud d'Europa davant la Turistització):

Officina di Pensiero e Azione i No Grandi Navi (Venezia)
EntreBarris (València)
Més Barri Girona
Ecologistas en Acción Málaga
PERUNALTRACITÀ (Firenze)
Ciutat per a qui l'habita (Palma)
Lavapiés dónde vas (Madrid)
Morar em Lisboa
Bizilagunekin (Donostia / San Sebastián)
PROU!!! Pitiüses en acció
CACTUS (Colectivo-Asamblea Contra la Turistización de Sevilla)