Catalā a l'escola
El Casal del Mestre de Granollers se suma la convocatōria del MUCE per fer concentracions a les capitals de comarca
24/10/2017 Educaciķ

El Casal del Mestre de Granollers ha  denunciant les difamacions i la possible intervenció de l'escola catalana. Al mateix temps, s'ha sumat a la concentració que convoca el MUCE dimecres 25, a les 18 h. davant davant l'Ajuntament a la plaça de la Porxada.

 

Comunicat

 

Casal del Mestre Granollers-VO                                              

                                                                                                    Granollers, octubre 2017

NO  PERMETREM  QUE  ENS  TOQUIN  L’EDUCACIÓ!

Els i les membres de la Junta del Casal del Mestre volem manifestar el nostre més enèrgic rebuig als atacs que està rebent  la nostra escola, l’escola catalana, per part dels partits centralistes espanyols, a partir d’una campanya de difamacions i mentides contra el col.lectiu docent, que obre la porta a la intervenció del nostre sistema educatiu.

Parlen d’adoctrinament, i podem afirmar que sí, que a l’escola pública catalana adoctrinem els i les nostres alumnes, en valors democràtics, en diàleg, en respecte, en solidaritat, valors que aquells desconeixen, tal i com han vingut demostrant durant les últimes setmanes: assalt de conselleries de la Generalitat, detenció de càrrecs del govern català i de dirigents de la societat civil catalana, repressió violenta en els col.legis electorals l’1-O, privació de la llibertat d’expressió…

I ara, amb l’aplicació de l’article 155, l’escola catalana corre el risc de ser intervinguda. La dreta espanyola, amb la complicitat del PSOE, està mostrant la seva veritable naturalesa, violant les seves pròpies lleis, eliminant l’autogovern de Catalunya, en la major agressió contra els drets civils i col.lectius del poble català des de la dictadura franquista.

No permetrem que ens toquin les nostres escoles, els nostres instituts. Fem una crida a tota la comunitat educativa a plantar cara i oposar resistència a les imposicions d’aquest estat antidemocràtic que pretén tornar l’educació als anys més foscos. Nosaltres seguirem lluitant per una escola catalana, pública, laica, coeducadora i democràtica.

Per tot això, ens sumem a la convocatòria del MUCE (Marc Unitari Comunitat Educativa) per fer concentracions a les capitals de comarca, per tant a Granollers, el pròxim dimecres 25, a les 18 hores, davant dels ajuntaments.

 

PER LA DEFENSA DE LES INSTITUCIONS CATALANES!

MOBILITZEM-NOS PER DEFENSAR L’ESCOLA PÚBLICA CATALANA!