Impunitat
Arran i CUP denunciem que el nou Vicari de Molins és un activista ultraespanyolista i antiavortista
12/07/2017 Drets i Llibertats
El passat 23 de juny el Bisbat de Sant Feliu de Llobregat va nomenar al Mossèn Vicenç Guinot Gómez com a nou Rector i al Mossèn Joan Manuel Serra Oller com a nou Vicari de les Parròquies de Sant Miquel Arcàngel i Sant Bartomeu de la Quadra.

"Amb aquest canvi, el caràcter del nou equip que dirigirà les parròquies de la vila estarà basat en la defensa dels postulats més reaccionaris de la Església Catòlica", apunta en un comunicat ARRAN i la CUP de Molins de Rei.

Així, lícia es dues organitzacions es fan ressò de la notocia apareguda a  lapublicació  El Triangle del 9 de març de 2009 on mossèn Joan Manuel Serra Oller va atacar amb pintura en dues ocasions el Palau de la Generalitat i en una ocasió el Monument a Francesc Macià a Barcelona per denúnciar "els horrors del nacionalsocialisme a Catalunya" en referència al govern de la Generalitat del moment i a l'Estatut de Catalunya de 2006. També denunciava que el nou Estatut permetia que "els pares matin els seus fills", en referència al dret a l'avortament.

Arran i la CUP, consideren que és inadmissible que el nou vicari de la nostra vila sigui capaç de comparar el règim nazi amb el Govern de la Generalitat i amb l'Estatut de Catalunya de l'any 2006. "No volem que una persona amb aquests plantejaments tan reaccionaris i beligerants contra els drets socials i nacionals del poble català ostenti cap tipus de càrrec a la nostra vila" han apuntat a la nota de premsa.

Comenten que en les properes setmanes ens reunirem amb altres agents socials i polítics de la vila per estudiar quines accions emprendrem per donar resposta a aquesta nova situació.