Reforç escolar
Les classes de repàs gratuïtes del Casal popular Sageta de Foc de Tarragona finalitzen amb èxit
23/06/2017 Educació

El passat dimarts 20 de juny va tenir lloc el berenar de comiat de les classes de reforç escolar gratuït del Casal Popular Sageta de Foc. La iniciativa es va posar en marxa el tercer trimestre del tot just finalitzat curs 2016-2017 i s’ha adreçat a nens i nenes de primer a sisè de Primària, principalment de la Part Alta.

La valoració que fa l’equip de coordinació és molt positiva. Prop d’una quinzena d’infants han gaudit de les classes de repàs, gràcies a la participació i la implicació de 8 persones que han impartit les classes de manera voluntària entre els dimecres i els divendres, al llarg dels darrers dos mesos. Matemàtiques, comprensió lectora o hàbits de treball han estat els principals aspectes que s’han treballat durant aquest breu temps, amb infants que assistien voluntàriament després de la seva jornada escolar.

És per això que des del Casal Popular tenen la intenció de mantenir el projecte educatiu i reprendre’l el curs vinent i han demanat tant a les famílies com a les persones voluntàries que valorin l’activitat per tal de poder millorar-la.