#residuzero
Grups ecologistes de Mallorca impulsen la campanya "Nit de Sant Joan #residuzero"

Ho centren a la platja a la platja del Portitxol de Palma on l'any passat es van recollir més de 40 tones de fems, tot i que la xifra habitual diària no supera les 15.

22/06/2017 Territori

Greenpeace i Es Racó de Ses Idees han ipulsat la campanya "Nit de Sant Joan #residuzero"  a la platja del Portitxol de Palma on se celebrarà la revetlla de Sant Joan amb l'objectiu que després de la festa l'indret resti tal com estava abans o millor. "Volem demostrar que es pot celebrar Sant Joan sense embrutar la platja, i per això et convidam a celebrar enguany una Nit de Sant Joan residu zero" així de clar ho expliquen al facebook.

Amb aquesta iniciativa es pretén conscienciar de la necessitat de la reducció de residus i de la responsabilitat que tots tenim a l’hora de protegir el medi ambient .

Per arribar-hi a aquest, demanen als assistents portar "plats, coberts, tassons i botelles reutilitzables; torcaboques i estovalles de tela; bosses de tela o cistelles, cendrer." Sobretot no dur  bosses de plàstic, begudes envasades en plàstic, llaunes, ni palletes. Recomanen "No llençar les llosques de cigarrets a l'arena, ni abandononar restes d’espelmes.

Per tenir cura de la festa i que es faci sota aquests paràmetres, fan una crida a participar com a voluntari, "uneix-te al grup de voluntaris pel residu zero".