Premsa
Presentació de la "Jornada" a l'espai Coòpolis de Barcelona

El nou mitjà de comunicació apareixerà aquesta tardor en paper i digital d'àmbit de Països distribuït comercialment, de base cooperativa i totalment desvinculat de les grans corporacions empresarial. Dimecres passat es va presentar aa València (Aragó Cinemes) i avui ho farà a Can Alcover de Palma

26/05/2017 Comunicació

Ahir dijous 25 de maig, es va presentar la Jornada a l’espai Coòpolis de Can Batlló, al barri de Sants de Barcelona. Més d’un centenar de persones van assistir a l’esdeveniment, en el qual van intervenir Xavier Giró, periodista i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, Isabel-Clara Simó, escriptora, Martxelo Otamendi, periodista represaliat i director de Berria i Laia Altarriba, periodista i directora de la Jornada.

A l’acte es va presentar també Un nou color a la paleta, la revista amb més d’una vintena de reflexions periodístiques on han participat professionals d’arreu del territori com Marta Sibina, Pascual Serrano, Sara Blàzquez, Amàlia Garrigós, Toni Mollà o Jaume Mateu.

Les intervencions dels convidats van fer d’introducció a la presentació del diari per part de la Laia Altarriba, a la que van seguir les preguntes dels assistents i un debat sobre la situació del periodisme i la necessitat d’un mitjà de les esquerres.

Les presentacions a València, Barcelona i Palma, donen el tret de sortida a la campanya de finançament que ha obert el diari Jornada, per tal d’assolir un mínim de 200.000€ necessaris per a l’arrencada del projecte.

Podreu trobar més informació sobre el diari i la campanya de socis i sòcies al web diarijornada.coop. També a les xarxes socials Facebook.com/DiariJornada i al Twitter amb el compte @DiariJornada.