Universitats
Estudiants de la UAB tallen l'AP-7 i B-30 durant més de mig hora

Per anunciar la vaga dels dies 10 i 11 de maig a la UAB per la no aplicació de la rebaixa del 30% de les taxes universitàries i l’equiparació de preus de màster i de grau

03/05/2017 Educació

Aques matí, una seixantena d'estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han tallat la B-30 i l'AP-7 des de les 8:45h fins les 9:20h a l'alçada de Bellaterra. Els estudiants han realitzat l'acció convocar a la propera vaga dels dies 10 i 11 de maig, a la UAB, segons ha informat en un comunicat les Assemblees de Facultat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

A la nota, exposen que uns dels motius de la convocatòria de la vaga és "la no aplicació de la rebaixa del 30% de les taxes universitàries i l’equiparació de preus de màster i de grau. El moviment estudiantil porta tot el curs reivindicant la seva aplicació, ja que són demandes aprovades al Parlament de Catalunya, però no hi ha hagut cap moviment en aquesta direcció per part del Govern i de la Secretaria d’Univeristats i Recerca. Seguim exigint que s’apliquin".

També denuncien "El tancament de les copisteries de facultat a la nostra Universitat, que priven als estudiants d’un servei bàsic; la privatització del transport intern de la Universitat, lligat a la implantació del projecte de T-Mobilitat; la presència de bancs i caixes al campus i l’aprovació de graus de 3 anys, després que el Parlament de Catalunya hagi aturat la implantació del 3+2 i les estudiants haguem votat en Referèndum a favor de la seva paralització, a la nostra universitat"