Xerrades
Poble Lliure reflexiona sobre els reptes de futur del procés independentista

L’organització organitza unes jornades que comptaran amb la presència del diputat de la CUP Albert Botran, i els militants Carles Castellanos i Blanca Serra

03/02/2017 Drets i Llibertats
Poble Lliure-Barcelona ha organitzat unes jornades de debat sobre el procés d’independència. El tret de sortida del cicle serà aquest divendres, 3 de febrer, a les 19.30h a l'ateneu independentista d'Hostafrancs - Espai Basset (c. de l’Elisi 20) amb la conferència “1977-2017: quaranta anys de lluita. Reptes d'abans i d'ara”. Blanca Serra i Carles Castellanosanalitzaran l'experiència dels anys 70 en el que pretén ser una reflexió oberta sobre les oportunitats de ruptura, els moments històrics i el paper del moviment d'independentistes d'esquerres.

El proper divendres 10 de febrer serà el torn d'Albert Botran -diputat de la CUP al Parlament de Catalunya- amb la conferència que porta per títol “2017: Referèndum, Ruptura, República”, i que tindrà lloc al mateix ateneu també a les 19.30h Aquests actes volen ser una reflexió oberta sobre els reptes del procés de ruptura independentista a partir del fil històric de la lluita social i nacional.

Poble Lliure ha volgut posar sobre la taula dos contextos amb grans similituds pel que fa a oportunitats de ruptura i també els riscs de repetir errades del passat, amb la voluntat de reforçar el procés d'independència i la mobilització popular. La intenció és centrar els objectius polítics de les tres R: Referèndum, Ruptura i República Catalana.