CORRUPCIÓ
Jose Borrell investigat per "falsificació de comptes"

L'Audiència Nacional ha ordenat al jutge Ismael Moreno que admeti a tràmit la querella contra tota la junta directiva d'Abengoa, entre quals hi ha Jose Borrell (on cobrava 200.000 euros a l'any).

16/11/2016 Política

L'Audiència Nacional ha ordenat al jutge Ismael Moreno que admeti a tràmit la querella contra tota la junta directiva d'Abengoa, (entre quals hi ha Jose Borrell on cobrava 200.000 euros a l'any) per la presumpta  falsifiació de comptes de l'empresa, i que els citi a declarar en qualitat d'investigats per respondre a acusacions com les d'administració deslleial i falsejament de comptes.

L'exministre d'Obres Públiques, Transports i Medi Ambient sempre ha col·laborat activament amb organitzacions unionistes catalanes   (als anys '90 el seu "entrenador" d'oratòria va ser Albert Boadella). Borrell ara investigat per "alteración de cuentas" fa un any publicà el llibre "Las cuentas y los cuentos de la independencia" on afirmava que la independència és un "mal negoci per Catalunya".

Ahir va ser notícia perquè  ha estat víctima d'una estafa en una pàgina web especulativa (compra-venda de divises) que li ha costat 150.000 euros.