Antifeixisme
Desenes de persones es manifesten a Palafolls contra la desfilada de Legionaris

Al costat dels legionaris s'ha pogut veure militants d'extrema dreta de la Falange Espanyola de les JONS i de Democràcia Nacional amb banderes

25/03/2016 Drets i Llibertats

Més d'una cinquantena s'han manifestat aquesta tarda pels carrers de Palafolls (Maresme) en contra de la desfilada de legionaris que ha tingut al barri Sant Lluís de Palafolls. 

Els manifestants han corejat crits contra el feixisme i les forces d'cupació. Així com també contra Óscar Bermán, regidor del PP del poble que va dir que l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, hauria d'estar fregant terres. Declaracions que no ha volgut rectificar.

Joves per la Terra han denunciat que els Mossos d'Esquadra han escorcollat a algunes persones que han participat en la Marxa antifeixista a causa de la seva indumentària. Aquesta organització juvenil, una de les entitats convocats també ha rebut amenaces al seu compte de Facebook.

Segons informa Jordi Borràs al Món, durant la desfilada dels Legionaris s'ha pogut veure militants d'extrema dreta de la Falange Espanyola de les JONS i de Democràcia Nacional amb banderes.