Corrupció
Els imputats pel cas Innova supera el centenar de persones
16/12/2015 Drets i Llibertats

Avui s'ha sabut que el jutge ha imputat 60 persones en el cas Innova i, en total, ja se superen el centenar d'imputats. La interlocutòria del jutge destaca que el propietari de Traiber, l'empresa que venia pròtesis suposadament en mal estat, es va trobar amb l'alcalde Carles Pellicer fins a cinc vegades.

Segons el jutge, diversos càrrecs del govern convergent actual, com Marc Arza, haurien pressionat a diversos metges perquè utilitzessin les pròtesis de Traiber! També s'haurien trobat amb Traiber, sense conèixer-ne els motius, Josep Prat i Francesc Vallès.

Per a la CUP de Reus, "desgraciadament, sembla ser que la nostra tesi que Innova va més enllà de la capita del Baix Camp i que hi ha una xarxa corrupta en l'àmbit català per fer de la sanitat pública un negoci privat es va confirmant. De nou, doncs, demanem explicacions i mesures immediates contra la corrupció en l'àmbit sanitari".

La CUP, la primera a destapar aquest cas, reitera que "estem davant d'una xarxa criminal organitzada de persones que s'han aprofitat del coneixement del sector i dels seus contactes per beneficiar-se a costa de la nostra salut".