Solidaritat
L'Ajuntament de Mataró se solidaritza amb els imputats de Can Vies

Avui a les 19h, els joves encausats seran davant l'Ajuntament de Mataró, on es llegirà el manifest de la xarxa solidària d'amics i familiars que els hi dóna suport.

05/11/2015 Drets i Llibertats
El Ple de l'Ajuntament de Mataró ratificarà, dijous 5 de novembre, una declaració institucional presentada per la CUP Mataró i aprovada en Junta de Portaveus amb lels vots a favor de CUP, ICV, ERC, VoleMataró, C's, les abstencions de PSC i CiU.
La moció, presentada per la CUP, reclama a la Generalitat de Catalunya que es retiri com a part acusatòria en el procés contra Adrià Vilà, Joan Pujades, Carles Escrig i Albert Escrig, els quatre joves imputats després d'haver estat detinguts violentament i humiliats pels Mossos d'Esquadra durant les manifestacions de solidaritat amb el centre social Can Vies de Barcelona.
D'altra banda, dimarts 3 de novembre mig centenar de persones han omplert el local de la CUP Mataró en un acte públic on els mateixos joves encausats i els seus familiars han explicat en primera persona el sofriment patit en el que descriuen com un cas d'abús de violència policial.
Dijous 5 de novembre a 3/4 de 7 del vespre els joves encausats seran davant l'Ajuntament de Mataró, on es llegirà el manifest de la xarxa solidària d'm,ics i familiars que els hi dóna suport.
El Ple de l'Ajuntament de Mataró ratificarà, dijous 5 de novembre, una declaració institucional presentada per la CUP i aprovada en Junta de Portaveus amb lels vots a favor de CUP, ICV, ERC, VoleMataró, C's, les abstencions de PSC i CiU.