Comunicació
Presentació del 2n monogràfic "Tot inclòs" dedicat a les conseqüències del turisme a les Illes
24/06/2015 Territori

Demà a les 19.30h, la seu del Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) a Palma aplegarà la presentació de 2a edició del monogràfic Tot inclòs: danys i conseqüències del turisme a les nostres illes. Després de la bona acollida del 1r número de l'estiu passat. Publicació editada per la Coordinadora Llibertària de Mallorca, enguany, amb la suma del Front Comú en Defensa del Territori.

A la revista podreu trobar tot un seguit d’articles que desvelen la part més fosca de l’economia turística que es pateix a les Illes. Qüestions relacionades amb les condicions laborals al sector, els impactes més invisibles de l’activitat turística, la mercantilització dels espais naturals, la corrupció que s’amaga darrera les grans inversions i desenvolupaments turístics, les resistències que es generen a la societat i finalment, unes reflexions sobre la situació actual i les alternatives.

A més, aquest any la publicació inclou un dossier específic que relata les principals agressions territorials actuals derivades de l’expansió turística.

Tot Inclòs, una publicació d’investigació i pensament crític que pretén dur aquestes qüestions al debat social per a capgirar la realitat que les amaga.