SALUT
Manifest i concentracions en defensa de la sanitat pública

Coincidint amb ple monogràfic de salut, avui i demà, al Parlament 

17/06/2015 Salut

Treballadores i usuàries de la sanitat pública que, organitzades en diferents espais i comparteixen visions sobre el model, s'han oposat a la creació dels consorcis (Clínic i Lleida), a les retallades, a les derivacions, a l’activitat privada als centres pagats amb recursos públics… consideren que ha arribat el moment de donar resposta conjunta per expressar el consens sobre el model sanitari està esquerdat i que calen mesures urgents per revertir el procés creixent de privatització i de “desmantellament” del sistema sanitari públic català.

Coincidint amb el debat monogràfic que s'està fent al Parlament i que continuarà demà, han fet públic el manifest "La nostra salut o el seu negoci Aturem les privatitzacions per una sanitat 100% pública" i han convocat concentracions a Barcelona, Lleida i Tarragona.

Avui a les 19h. a la porta principal de l’Hospital Clínic del C/Villarroel (Barcelona) i a les 19:30 a la Pl. Ricart Vinyes (Lleida). Demà, a les 19h. davant Hospital Santa Tecla de Tarragona